SCENTSY BELGIE EN LUXEMBURG

Banner Belgie en Luxemburg

BREAKING NEWS – SCENTSY GAAT IN AUGUSTUS 2022 OPENEN IN BELGIE EN IN LUXEMBURG

Ja, dat klopt zeer binnenkort kunt u zich aansluiten bij het bedrijf Scentsy als consulent.

Vol enthousiasme verwelkomen we Belgie en Luxemburg in de Scentsy familie.
U kunt hier: https://bestel.scentsy.nl al een heel aantal van de geweldige veilige geur- producten zien die u kunt gaan verkopen.

Super Star Director Yvonne Dierx en Marcel Snoeck

Als een van de eerste Belgische Scentsy Consulenten in het team krijgt u de steun en training van ons, Yvonne Dierx en Marcel Snoeck om uw bedrijf tot een succes te maken.
Wij waren 1 van de eerste consulenten in Nederland toen Scentsy in Nederland in oktober 2019 werd gelanceerd en bereikte net iets meer dan 1 jaar later de hoogste positie binnen het marketingplan.
Wij weten hoe het is om een pionier in een nieuw land te zijn en staan klaar om JOU te helpen er een groot succes van te maken.
Door middel van begeleiding en trainingen en een fantastisch duplicatie systeem – of het nu een grote of kleine onderneming is.

Wat is Scentsy?

  • Scentsy België Introductie Filmpje nr1
  • Scentsy België - Buddies
  • Scentsy Belgie - Harry Potter warmer

Scentsy is een in de US gevestigd direct sales bedrijf wat een ruim assortiment aan huisgeur producten aanbiedt in vele designs, geschikt voor elke smaak.
Core business zijn de decoratieve Scentsy waxwarmers / lampen en de enorme keus aan waxgeuren. Een veiliger alternatief dan traditionele kaarsen – geen vlam, rook of roet.
De warmers van Scentsy smelten de wax d.m.v. een lampje op een lage temperatuur, waardoor er een betere geurbeleving ontstaat in tegenstelling tot de gewone ( geur ) kaarsen die de wax verbranden. Hierdoor gaat de geur ook vele malen langer mee.
Ook de Disney, Marvel, Pixar en Starwars artikelen waaronder de waxwarmers en geurknuffels nemen massaal aftrek bij honderdduizenden klanten over de hele wereld.
Klanten kunnnen Scentsy alleen kopen via consulenten en hier is uw kans!

Wanneer komt Scentsy naar Belgie?

Die exacte datum hebben we nog niet 100% definitief, maar het is in Augustus 2022. AL heel snel dus. ????
Als u zich als 1 van de 1ste consulenten in Belgie wilt aansluiten bij het team Lovers of Scents – Belgie zodra Scentsy in Belgie in Augustus lanceert, stuur dan een email naar yvonne.dierx@home.nl of stuur een Facebook berichtje via messenger naar Yvonne Facebook Logo om je uit te nodigen in de Facebook informatie groep van Lovers of Scents – Belgie waar we een kort filmpje in hebben gezet met de 1ste info zodat u van alles direct op de hoogte bent.
Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend.