De historie van de Scentsy Buddies

Scentsy - Bring Back My Buddies - 10 Jaar Scentsy Buddies

Scentsy Buddy 101

Dit najaar is het 10 jaar geleden dat een van de meest geliefde producten uit de geschiedenis van Scentsy werd gelanceerd: de Scentsy Buddy. Zacht en gevuld met geur. Buddies zijn onze kijk op het klassieke knuffeldier waardoor kinderen kunnen spelen met prachtige, knusse karakters terwijl ze genieten van een geweldige geur! Om nog een jaar van dit geliefde speelgoed te vieren, interviewden we Product Development Manager (en Scentsy Buddy liefhebber) Julie Stewart!

Dit is wat ze te zeggen had over de geschiedenis van de Scentsy Buddies!

Hoe lang ben je al betrokken bij de ontwikkeling van Scentsy Buddies?

Ik ben er vanaf het begin af aan bij betrokken! We wilden een product voor kinderen maken, omdat Scentsy zo’n gezinsvriendelijk bedrijf is. We begonnen te brainstormen en dachten dat geurende knuffeldieren perfect zouden zijn.

Wat zijn een paar van de meest populaire Buddies in de geschiedenis van Scentsy?

De top drie maatjes (volgens Bring Back My Buddy stemmen) zijn Eliza de Olifant, Suzie de Luiaard en Stella de Eenhoorn. Andere Buddies die op de tweede plaats kwamen zijn Bailey the Bunny, Calypso the Unicorn en Hamish the Highland Cow.

Scentsy - Eliza de Olifant Buddy
Klik hier om te bestellen

Hoeveel verschillende categorieën van Buddies zijn er?

Na de lancering van de originele Scentsy Buddies hebben we Baby Buddies gemaakt. Daarna volgden we Buddy Clips, Sidekicks, Blankie Buddies en Scentsy Friends. Onze nieuwste aanwinst is Bitty Buddies! Ze zijn allemaal doordrenkt met Scentsy geur, of het nu is met een verwijderbare Scent Pak in een zakje met rits, of door het toevoegen van geur direct in de knusse buitenkant.

Scentsy - Stella de Eenhoorn Buddy
Klik hier om te bestellen

Zijn er leuke weetjes die de fans van Scentsy niet weten over Buddies?

Onze Buddies zijn een gepatenteerd ontwerp dat de brede bodem en de cilindervormige armen en benen omvat. De textuur is ook een kenmerk dat we proberen op te nemen in alle Buddies. Af en toe veranderen we de textuur voor een ander accent stof. De rits is natuurlijk ook een zeer belangrijk onderdeel van het Buddy ontwerp – klaar om alle geuren van een Scent Pak vast te houden!

Scentsy - Suzie de Luiaard Buddy
Klik hier om te bestellen

Hoeveel ontwerpen voor Scentsy Buddies zijn er geweest?

We hebben meer dan 100 Scentsy Buddies uitgebracht, maar we hebben er nog veel meer ontworpen!

Verschillende Scentsy Producten

Heb je een favoriete Buddy?

Ik denk niet dat ik een favoriet kan kiezen. Het is net als het kiezen van je favoriete kind! Ik heb echt genoten van het ontwerpen van de Buddies die een aantal unieke elementen hebben zoals.

  • Gilly de Buddy met de rits aan de voorkant van zijn capuchon.
  • Boris de Yeti met de afneembare capuchon (misschien dragen Yeti’s gewoon een bontpak!)
  • Gage de Robot met het glanzende materiaal en het vierkante lichaam.
  • Ik hou ook van Twiggy the Turtle met de afneembare schelp!

Hebben jij of je kinderen een favoriete Scentsy Buddy? Is er een die je graag terug zou willen? Laat het ons weten in het commentaar!