Scentsy Feestdagencollectie 2020

Scentsy - Kerst Warmer

Per 1 oktober komt de feestdagencollectie 2020 beschikbaar van Scentsy. Vele leuke cadeautjes voor de feestdagen.

Onze jaarlijkse Feestdagencollectie is altijd een favoriet bij onze klanten. De collectie van dit jaar bevat niet alleen al de fantastische seizoensgeuren en decoratie die klanten van ons gewend zijn, maar ook nieuwe Suikerscrubs, een exclusieve Clean-bundel en nieuwe Scentsy Pods-geuren — om het niet eens te hebben over een paar ontzettend leuke nieuwe Scentsy Kids-producten!

Introductie van Bitty Buddy’s

Scentsy Bitty Buddy

Traagschuim is verrijkt met de kenmerkende Scentsy-geuren in deze lieve en zachte pluchen verzamelknuffels voor alle leeftijden! Drie designs in het teken van de feestdagen worden geleverd in een mysterieuze verpakking als extra leuke verrassing om cadeau te doen. De drie andere zijn geïnspireerd op de winnaars van de Bring Back My Buddy-verkiezing. Jong en oud zal dol zijn op deze zachte en trendy Bitty Buddy’s!

Een feestelijke Mickey Mouse en Minnie Mouse

Onze nieuwe Mickey Mouse en Minnie Mouse – Scentsy Buddy Clips uit de Feestdagencollectie zijn gekleed op winterpret en verrijkt met de Disney-geur Mickey Mouse & Friends. Ideaal om aan kerstsokken, cadeaus, rugzakken en nog veel meer te bevestigen.

Scentsy - Disney Mickey en Minnie Mouse

Voor de volledige Scentsy Feestdagencollectie 2020 bekijk hier de catalogus.

En veel meer zijn te bestellen via onze Scentsy Webshop https://bestel.scentsy.nl