Scentsy Nederland – The sky’s the limit

Scentsy Nederland - Consulenten

Met Scentsy Nederland – The Sky’s the Limit. Sommige mensen willen graag “Groot” leven als een jetsetters. Ze willen graag hun stempel drukken. Een erfenis achterlaten. Iets geweldigs voor de hele wereld doen. Ze zijn gedreven en zelfverzekerd en deinzen niet terug na een keer te falen. Ze raken nog meer gedreven om te slagen. Het zijn de doorzetters, jetsetters, butt-busters, take-chargers, rule-writers en allround overwinnaars – de ambitieuze elite.

Maar voor elke luide en trotse doeljager zijn er ook ander type mensen. Degenen die niet in de schijnwerpers willen staan, maar toch een verschil willen maken. Ze zijn achter de schermen, uitzonderlijk gefocust, brengen grote ideeën in beweging en bedenken vervolgens meer. Zij zijn degenen die in stilte consequente stappen voorwaarts zetten, die zich sterk inzetten om dingen te laten gebeuren.

Beide typen zijn bemoedigend, motiverend en vastberaden. Beiden hebben te maken met negatieve ideeën, dagen zonder motivatie en levensgrote obstakels. Beide inspireren grootheid bij anderen.

En beide typen – samen met elk type daartussenin – zijn welkom en worden gevierd in de Scentsy-familie.

Scentsy Consulenten Nederland

Een geur voor iedereen. Een plek voor iedereen.

U kent en houdt waarschijnlijk van Scentsy producten, maar wist u dat u uw eigen bedrijf zou kunnen starten om ze met anderen te delen? Scentsy Nederland is een bedrijf voor directe verkoop, wat betekent dat we een ongelooflijke gemeenschap hebben van meer dan 130.000 Scentsy consulenten die onafhankelijke bedrijven runnen die Scentsy producten verkopen en teams bouwen om meer terreinen te veroveren. U kunt alles leren over het bedrijfsmodel, maar het mooiste van Scentsy Nederland heeft niets te maken met ons genereuze compensatieplan, de modernste systemen – of zelfs met onze geliefde geurproducten.

Onze community is anders omdat het niet om de 130.000 gaat – met Scentsy gaat het altijd om die ene.

Elke Scentsy Consulent wordt volledig ondersteund, geliefd en volledig uitgenodigd om plaats te nemen aan tafel. We zijn samen sterk omdat elke persoon in onze Scentsy familie een stem heeft – en deze gebruikt! Onze evenementen zijn niet van deze wereld omdat geen enkele Scentsy consulent ooit een vreemde is geweest, zelfs als ze daar geen enkele persoon kennen.

Scentsy Nederland - Consulenten - Incentive- Reizen

En als dat allemaal niet genoeg is om je bewust te laten worden wat voor een geweldig bedrijf Scentsy Nederland is, overweeg dan dit:

  • Met Scentsy is uw bedrijf van u. We ondersteunen u met alles wat u nodig heeft, maar u bepaalt zelf.
  • Met Scentsy heb je altijd iemand om op te leunen. U meldt zich aan onder een sponsor die zijn ervaringen heeft, u de stappen laat zien en elke stap met u viert.
  • Met Scentsy kun je extra geld verdienen. * Bouw je vakantiefonds, je avonturenfonds, je passieprojectfonds op – welk fonds je maar wilt!
  • Met Scentsy kun je de wereld zien. Verdien once-in-a-lifetime reizen naar plaatsen als Cancún, NYC, Disney World of Hawaii en ondek ze met enkele van de coolste mensen ooit (je mede Scentsy consulenten).
  • Met Scentsy werk je voor wat je wilt. Je gaat ook aan het werk hoe en wanneer je dat wilt, ja, het is behoorlijk flexibel.

Ga met Scentsy achter je doelen aan met mensen die inspireren.

Of je nu graag in het middelpunt staat of liever op de achterste rij – of misschien zit je ergens in het midden – de Scentsy gemeenschap zit vol met prachtige, unieke, succesvolle, gedreven, echte mensen die naar de sterren schieten, veel lachen, leef met doel, soms falen ( maar zichzelf weer omhoog trekken) en ondersteun elkaar door dit alles.

Klinkt dat niet als het soort groep waar je deel van uit wilt maken? Goed, want we zouden je heel graag hebben! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op op voor meer informatie over het runnen van uw eigen Scentsy-bedrijf.