4 Manieren om het haar moerderdag te maken

Scentsy - Nederland - Moederdag

Meer dan ooit hebben we allemaal extra vriendelijkheid, liefde en verbinding van elkaar nodig. En hoewel we zouden willen dat we niet zoveel tijd apart hoefden door te brengen, is het vooral hartverscheurend tijdens de huidige periode van corona. Moederdag is bedoeld om het met familie te vieren.

10 Mei is het moederdag

Mis je kans niet om alle moeders in je leven te laten zien hoeveel je van ze houdt en ze waardeert. We hebben zojuist een ongelooflijke collectie Moederdagcadeau’s gelanceerd, waaronder perfect samengestelde bundels, een zoet nieuw Scentsy Body-product en exclusieve geuren, speciaal ontworpen voor mama. We hebben hieronder een paar manieren genoemd om ze te delen, maar je kunt hier echt niet fout gaan! Kortom, het cadeau is gedekt. (Bezoek onze Scentsy webshop om te winkelen.)

Maar afgezien van het geschenk, is het moeilijk voor te stellen dat je moeder geen dikke knuffel geeft op haar grote dag. Dus, hier zijn vier manieren om haar zich extra speciaal en ongelooflijk geliefd te laten voelen, zelfs als je dit jaar niet samen kunt zijn:

Scentsy - Nederland - Moederdag Bundel Spa

1. Trakteer haar op een Moederdagbrunch

Als je je moeder meestal meeneemt naar een zondagse brunch of lunch in haar favoriete restaurant, houd dan de traditie in ere door te bestellen, en te laten bezorgen. Maak een lijst van haar favoriete gerechten en zorg ervoor dat je van tevoren controleert of ze bezorgen.

En als je de maaltijd niet persoonlijk kunt delen, eet dan samen via videochat! Spreek een tijd af, stel je tablet in en proost haar geweldige verschijning voordat je begint met je gezamenlijk online brunch.

2. Verwen haar met een spa-dag – van thuis uit.

Elke moeder met schoolgaande kinderen heeft er uiterlijk 10 mei een nodig! En elke moeder verdient af en toe extra verwennerij. Bestel de Moederdag Spa-bundel om er zeker van te zijn dat ze heeft wat ze nodig heeft. De Spa- bundel bestaat uit een Body Wash, Handcrème en onze exclusieve nieuwe Sugar Scrub. Voeg voor een luxe bad Scentsy Soak toe aan de mix. De producten zijn allemaal fantastisch, maar het beste is dat je ze nu in Piña Colada Cha Cha of Coconut Driftwood-geur kunt krijgen. Beide geweldige opties om die ontspannende, tropische vakantie-sfeer te creëren. Want wie heeft er nu geen vakantie nodig?

Scentsy Nederland - Moederdag - Spa verwen Bundel

3. Deel enkele van je favoriete herinneringen.

Als één foto meer zegt dan duizend woorden, moet een hele diavoorstelling of album minstens één knuffel waard zijn, toch? Trek aan moeders hart door tijd te besteden aan het verzamelen van foto’s van al je favoriete momenten samen. Zet ze in een fotoalbum en zorg ervoor dat je handgeschreven herinneringen bij elke foto hebt.

En als je het album niet bij haar thuis kunt krijgen, maak dan een diavoorstelling. Ben gewoon creatief, en schrijf een leuke tekst bij de foto’s. Maar ook haar favoriete muziek nummer afspelen roept allerlei herinneringen op.

Scentsy Nederland - Moederdag herinneringen

4. Vul haar ruimte met een heldere, zalige geur.

Haar huis is nu meer dan ooit een toevluchtsoord, dus help het om te toveren tot een echt toevluchtsoord. Samen met onze gloednieuwe geur die speciaal voor haar is ontworpen, Picked for You, Hibiscus Pineapple of Here Comes the Sun in deze exclusieve nieuwe geur. Het is het perfecte, zoet bloemige parfum. De juiste geur kan geesten opbeuren en stemmingen creëren, en deze zal haar zeker laten glimlachen – en voor altijd aan je denken. Koop het als een Scentsy Bar of bespaar met de Picked for You-bundel met de Star Wall Fan Diffuser en een 2-pack Scentsy Pods in de exclusieve nieuwe geur.

Maak het HAAR moederdag

Ze is je moeder en dit is haar dag. Maak het speciaal, waar je ook bent, hoe ver je ook bent! Bekijk onze Scentsy webshop bestel.scentsy.nl.