Begin hier jouw SCENTSY consulent avontuur!

Scentsy Familie Reunion 2019 - The Netherlands

Er zijn ontzettend veel goede reden om Scentsy Consulent te worden, van topevenementen tot levenslange vriendschappen, maar dit zijn de voornaamste redenen:

Met Scentsy een extra inkomen verdienen

Verdien extra inkomen

Scentsy verkopen is een eenvoudige en leuke manier om wat extra inkomen te verdienen met een grote variëteit producten waar iedereen van houdt.

Werken waar je maar wilt en wanneer je wilt.
Als Scentsy Consulent

Werk waar dan ook, wanneer je maar wilt

Scentsy geeft je de vrijheid om dat evenwicht tussen werk en privéleven te bewaren – en tijd te hebben voor wat het belangrijkst is.

Ondek de werled als Scentsy Consulent.
Reis Incentive van Scentsy

Ondek de Wereld

Een van de grootste voordelen van werken voor Scentsy is dat je een volledig vergoede reis naar een geweldige bestemming kunt verdienen. Pak je koffer maar vast in!

Mijn Scentsy Starterskit

Alles wat je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten.
Hier onder een kleine impressie wat er in het starter pakket zit.

Scentsy warmer
Scentsy product trainingsgids
Scentsy waxbar Black Raspberry Vanilla
Scentsy catalogus voorjaar/zomer 2020
Scentsy wasmiddel Lavendel katoen
Scentsy consulentengids
Scentsy autogeuren Car Clip

Hoeveel kan je verdienen?

Dit is een veel gestelde vraag, maar iedereen begint met 20% Scentsy – commissie, plus bonussen en extraatjes. Door “slim” te bestellen zit je al snel op 40% 50% commissie. Binnen ons team “Lovers of Scents” wordt je daar goed in begeleid.

Scentys aankondiging

De wereldwijde geurmarkt zal naar verwachting tot 2026 elk jaar met gemiddeld 5,9 procent groeien.
(Toekomstige marktinzichten)
Dat zijn heel veel nieuwe klanten!

Wie zijn wij ?

We hebben een artikel geschreven waarin wij we onszelf voorstellen, deze kan je vinden op de volgende link “Klik hier”.

Scentsy - Lovers of Scents - Yvonne en Marcel

Wij zijn in 2014 voor het eerst in aanraking gekomen met Scentsy, en waren direct super enthousiast over de Scentsy producten. Toen we hoorde dat het in 2019 in NL. mogelijk was om consulent te worden in NL. hebben we geen seconde getwijfeld. Hier moesten we deel van uit gaan maken. Daar was geen twijfel over mogelijk.
Een prachtige kans voor iedereen in een branche waar iedereen gek op is! Pak die kans en kom erbij. Voel je welkom om samen met ons en dit prachtige bedrijf de Europese markt op de kaart te zetten.

Veel gestelde vragen!

Wat betekent het om een onafhankelijke Scentsy Consulent te zijn?

Als onafhankelijke Scentsy Consulent run je je eigen bedrijf dat voor een commissie Scentsy-producten mag verkopen. Je hebt de vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt, en je kunt je commissie verhogen door meer producten te verkopen of meer te verdienen als je vrienden en familie werft om in je team te komen.

De Scentsy-familie heeft een niet te omschrijven kwaliteit; we noemen het de Scentsy Spirit. Want hoe kun je de passie, aanmoediging, drive en het enthousiasme van 120.000 unieke mensen die samen een groter doel nastreven, anders noemen? Dit is waarom wij vinden dat Scentsy het beste directe-verkoopbedrijf is.

De meeste Scentsy Consulenten beginnen omdat ze van de producten houden; en ze blijven omdat ze van de Scentsy-familie gaan houden. Daarna groeit het aantal redenen alleen maar: van extra inkomen verdienen, de flexibiliteit om te werken wanneer en waar je maar wilt, tot het willen verdienen van een incentivereis.

Klik op 'Lid worden van mijn team' bovenaan de Persoonlijke website https://bestel.scentsy.nl (PWS) , selecteer Word Scentsy Consulent en daarna de Starterskit en volg de registratie-instructies. LET OP dit kan alleen op de een PC of Laptop en het beste is met Google Chrome. Als betaal middel is het beste een creditkaart of pre-paid creditkaart te gebruiken het kan ook e.v.t. via IDeal om je Starterskit te betalen.

Lid worden van team Lovers of Scents

Je hoeft alleen de huidige prijs van de Starterskit (plus lokale belasting en verzendkosten) te betalen als je je inschrijft. Op dit moment is dat €99,= + verzendkosten €7,=

Onze traditionele Starterskit heeft alles wat je nodig hebt om bij Scentsy aan de slag te gaan: een van de best verkochte warmers, geurwastesters, catalogi, bestelformulieren, een gratis abonnement van drie maanden op je eigen PWS, productmonsters en meer. (Inhoud kan variëren.)

Je moet de wettelijke leeftijd of de leeftijd van meerderjarigheid hebben in het land waar je op het moment van inschrijving woont. Daarnaast moet je een wettige ingezetene zijn van het land waar je je wilt inschrijven, en een geldig persoonlijk identificatienummer (zoals een burgerservicenummer of werknemersidentificatienummer) hebben. Verder moet je akkoord gaan met de Onafhankelijke Consulentenovereenkomst en een Starterskit kopen.

Commissie is de compensatie die je verdient voor je persoonlijke verkoop van Scentsy-producten die voor commissie in aanmerking komen.
(Klik op de afbeelding om deze groot weer te geven)

Scentsy compensatieplan NL

PRV staat voor Persoonlijk Verkoopvolume en is de totale puntwaarde van door jou verkochte producten die in aanmerking komen voor commissie, en is hoe Consulenten commissies betaald krijgen. Alle producten hebben een PRV-waarde die vervolgens wordt omgerekend naar de lokale valuta met een PEG-ratio specifiek voor elk land.

Je moet in ten minste één maand binnen een aaneengesloten periode van vier maanden een omzet genereren die resulteert in 200 PRV-punten of meer. De 200 PRV-punten kunnen verdiend worden door individuele bestellingen van klanten, partybestellingen of online bestellingen via je PWS.
Wil je meer weten hoe dit in zijn werk gaat neem gerust contact op.
Yvonne Dierx : Mob 0654317017

Dat ligt helemaal aan jezelf. Hoe meer je als Scentsy Consulent werkt, hoe meer je kunt verdienen. Klik hier om Scentsy's Compensatieschema te zien. Wij zullen als team "Lovers of Scents" een ieder ondersteunen, om het voor haar of hem een succes te laten worden. Het belangrijkste is dat je lol hebt in wat je doet.

Alle betalingen door Consulenten aan Scentsy moeten met een credit- of andere betaalkaart of via je Betaalportaal gedaan worden. Scentsy accepteert geen contant geld, postwissels of cheques. Het staat je echter vrij om welke betalingswijze dan ook van je klanten te accepteren. Als een klant met een cheque betaalt, moet deze op jouw naam als Consulent uitgeschreven worden.

Scentsy is gebouwd rond party's. Je kan thuis party's, mandparty's, een open huis of online party's houden en je kunt via je PWS bestellingen accepteren.

Wij bieden dan ook, naast de trainingen van Scentsy, trainingen hoe je jou Scentsy producten kan verkopen.

Alle huidige Consulenten wereldwijd kunnen incentivereizen verdienen door aan specifieke activiteitsverplichtingen te voldoen. Ben je klaar voor je volgende avontuur?

Nee, maar Consulenten die nieuwe teamleden sponsoren, verdienen na verloop van tijd vaak meer PRV en hebben zo'n 60% hogere kans om lange tijd bij Scentsy te blijven!

Voormalige Consulenten worden altijd aangemoedigd om hun account opnieuw te laten activeren. Er geldt een minimale wachtperiode van drie maanden als je account geannuleerd is wegens inactiviteit of zes maanden als je account om een andere reden geannuleerd is. Kijk in Workstation Lite om te zien wanneer je account opnieuw geactiveerd kan worden. Terugkerende Consulenten hebben de optie een Terugkeerkit te kopen om hun bedrijf weer op te starten.

Scentsy is een partyplanbedrijf. Een party is een sociaal evenement (meestal bij iemand thuis, in persoon of online) waar onafhankelijke Consulenten producten promoten die ze zelf kiezen uit Scentsy's productlijnen. Dankzij het partyplanningmodel kunnen Consulenten meerdere klanten tegelijkertijd producten uit laten proberen.

En binnen Scentsy kan je ook een team uitbouwen waar je over commissie ontvangt. Maar ongeacht je positie wordt er van je verwacht dat er ook omzet gerealiseerd wordt. En dat is de kracht van Scentsy.

We adviseren je altijd om eerst contact met je Sponsor of je team of met ons, op te nemen; ze zijn een waardevolle bron! En het hoofdkantoor biedt talrijke trainingsmogelijkheden en online hulpmiddelen. Consulentenondersteuning is van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur (lokale tijd) beschikbaar om je te helpen met alles wat je maar nodig hebt. Bel 0800-0226218. Wij bij Scentsy staan voor je klaar bij iedere stap.

Hoewel we geen traditionele korting bieden, kunnen Scentsy Consulenten hun eigen Scentsy-party's organiseren en profiteren van onze gulle Hostbeloningen om gratis producten en producten voor de helft van de prijs te ontvangen.

Jouw verdienste is dus de commissie die de 10de van elke maand wordt uitgekeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *