Hoe kies je de perfecte Scentsy Warmer

Scentsy - Free to Fly Warmer - Consulenten werk

Welke stijl zegt ‘thuis’ tegen jou?

Modern, klassiek of ergens tussenin? Ben je dol op een vrouwelijke vintage of rustieke industriële sfeer? Kleurrijk, neutraal, nautisch of eclectisch? Of misschien verandert je stijl elke keer dat je ‘droomhuis’-borden op Pinterest scrolt!

Wij begrijpen de keuze stress. Er zijn zoveel adembenemende opties die allemaal binnen handbereik zijn, klaar om te verkennen. Het zou een misdaad zijn om iets geweldigs mis te lopen, alleen omdat het niet in een bepaalde stijl past.

Jouw huis is van jou – waarom zou je het proberen te labelen? In 2020 zijn stijlregels niet meer wat ze vroeger waren. Het is prima om met trots te laten zien waar je van houdt, gewoon omdat het kan.

Bij Scentsy willen we je helpen je leven met geur te vullen. En onze huizen zouden niet compleet zijn zonder het originele Simple System: warmer + wax. Het is een ervaring voor meerdere zintuigen die blijft verrassen – en we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Scentsy Warmers Have a Nice Day en Mother of Pearl, Mordern warmers

We bieden meer dan 70 warmer stijlen in verschillende maten, kleuren en materialen voor elke kamer in uw huis. En ze zijn betaalbaar genoeg om te wisselen als uw stemming verandert, of bij elk seizoen. Je kunt je eigen verzameling Scentsy Warmers creeren zonder de het een aanslag is op je bank, vooral als je Host Rewards gebruikt en de duurdere exemplaren voor de halve prijs of misschien zelfs gratis krijgt!

Het is belangrijk om warmers te kiezen die er GEWELDIG uitzien in je ruimte, maar we willen je ook helpen om degenen te kiezen die het beste in je leven functioneren. Van stijl tot stof, onze warmers zijn ontworpen om anders te zijn. Welke functies heb je nodig van kamer tot kamer?

Hier is alles wat je moet weten voordat je winkelt:

Heb je een lichtje nodig?

Het originele Scentsy Warmer-ontwerp gebruikte een lamp van laag watt om Scentsy Bar-wax veilig te laten smelten en de geur ervan in de lucht te laten ontsnappen. We houden gewoon van de zachte gloed van de warmer – het voegt een extra laag dimensie toe aan de Scentsy-ervaring.

Wist je dat? Je kunt een subtiele warmte krijgen of iets meer oogverblindend, afhankelijk van de stijl die je kiest. Vraag ons om u te helpen de perfecte warmer te vinden!

Het duurde niet lang voordat Scentsy-fans begonnen te vragen naar de geuren die ze leuk vonden zonder het licht, voor slaapkamers en andere ruimtes die soms duisternis nodig hebben. Dus hebben we een ontwerp bedacht dat een verwarmingselement gebruikt om Scentsy Wax te verwarmen in plaats van een gloeilamp, zonder stijl te sparen. (Heb je kleine ZenRock gezien?) Probleem opgelost!

Groot of klein

Wil je een groot statement maken in een grote kamer? Sommige warmers zijn 30cm hoog! Of u kunt een warmer van een veel kleinere gestalte kiezen, bijvoorbeeld 9cm, speciaal voor kleine ruimtes. Of in de hal om je gasten te verwelkomen met een heerlijke geur. Onze mini-warmers bieden nog steeds veel persoonlijkheid, met gedurfde patronen of leuke zinnen om je stijl te uiten.

Wist je dat? Je kunt mini-warmers in de muur steken of een tafelblad gebruiken om ze op een aanrecht of bureau te plaatsen.

Mini warmer Radiate Positivity

Wilt u liever winkelen op prijs!

Als budget voorop staat, bekijk dan een de volledige collectie warmers, daar zit voor elk budget wel een warmer bij.Kijk maar eens op bestel.scentsy.nl We prijzen op basis van grootte, materialen en de hoeveelheid handgemaakte details die nodig zijn om elke warmer te maken. Hoeveel je ook uitgeeft, de schoonheid en kwaliteit van een Scentsy Warmer kan niet worden overtroffen.

Wist je dat? Boven op de consulenten pagina u uw dichtstbijzijnde consulenten kunt vinden. (Op mobiel is het in het menu ) of klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *