Achter de schermen : Hoe Scentsy warmers worden gemaakt

Scentsy - Hoe wordt het gemaakt - Consulentenwerk

Scentsy Warmers nodigen je uit om je persoonlijke stijl af te wisselen terwijl je je ruimte veilig vult met geur – zonder de vlam, roet of rook. We houden van afwisseling bij Scentsy, dus we bieden op elk gewenst moment meer dan 70 warmere ontwerpen en voegen altijd nieuwe stijlen toe aan de “line-up” elk catalogusseizoen.

Met zoveel opties, kan het moeilijk zijn om te weten welke warmer je moet kiezen – maar we kunnen helpen (Klik hier “Hoe kies je de perfecte Scentsy Warmer“). Omdat elk warmer ontwerp niet alleen een unieke set functies heeft, heeft het ook een uniek verhaal te vertellen.

Wist je dat?

Duizenden handen – ontwikkelaars, ontwerpers, ambachtslieden, fotografen, plukkers, verpakkers, verladers en meer – raken elke verwarmer aan die we maken, van start tot finish. Dat is heel veel Scentsy liefde!

Hoe wordt het gemaakt?

Veel van onze nieuwe warmere stijlen zijn opgenomen in de Scentsy-catalogus met een “Hoe het is gemaakt” bijschrift dat unieke materialen belicht of de innovatieve technieken die onze ambachtslieden gebruiken om elk te maken. Deze details helpen de kwaliteit en het vakmanschap van onze warmers uit te drukken – en waarom ze daar de beste zijn.

Maar het is niet het hele verhaal. Ooit afgevraagd hoe een Scentsy Warmer echt tot leven wordt gebracht? Hier is het, de levenscyclus van een Scentsy Warmer, van concept tot aan je deur:

Stap 1: Analyse

Geef de mensen wat ze willen!

Meer dan een jaar voordat een Scentsy Warmer beschikbaar is om te kopen, kijkt ons productontwikkelingsteam naar wat er trending is in de interieurindustrie, plus eventuele opkomende stijlen. We houden rekening met de seizoensgebondenheid van producten en stijlen, zodat u elke vakantie of elk seizoen iets nieuws kunt tonen. En we kijken naar onze huidige lijn – vooral de bestsellers – om voort te bouwen op de trends die Scentsy-fans al aanbidden, en om meer variatie toe te voegen of een innovatieve nieuwe productietechniek te introduceren.

Dan komt het echt leuke gedeelte …

Creatief bezig zijn als eerste fase voor de warmers

Stap 2: Ontwerp

Gebruik onverwachte materialen om te verrassen en te inspireren.

Onze eigen ontwerpers bedenken nieuwe warmers op basis van ons marktonderzoek en analyses, maken gedetailleerde tekeningen en werken samen met onze deskundige vakmensen een echt model uit. Samen perfectioneren ontwerpers en ambachtslieden elk ontwerp, van vorm en kleur tot de gebruikte materialen, om elke warmer speciaal te maken.

Zodra de monsters zijn afgerond, wordt er bepaald hoeveel warmers er geproduceert moeten worden om aan de vraag van de klant te voldoen, waarna honderden, soms duizenden getalenteerde handen aan het werk gaan.

Het ontwerpen van de warmers

Stap 3: Het produceren

Als je Scentsy al lang hebt, heb je misschien deze veel voorkomende zin gehoord: “Van stenen tot warmers.” Dat komt omdat de meeste van onze originele ontwerpen zijn gemaakt van keramiek of porselein. Met behulp van methoden die van generatie op generatie worden doorgegeven, nemen onze ambachtslieden echte stenen en verfijnen ze in klei, gieten die klei in handgemaakte mallen en vormen stap voor stap iets moois en unieks – precies volgens de specificaties van onze eigen ontwerpers.

Zodra een warmer is gevormd, wordt deze in een oven gebakken. Vervolgens worden glazuur, met de hand geschilderde accenten, emblemen, stencils of een combinatie van afwerkingen aangebracht voordat de verwarmer opnieuw wordt gebakken. Het proces vergt een ongelooflijke hoeveelheid precisie, vaardigheid en warmte, plus een constante, delicate aanraking.

In de loop der jaren hebben we ons proces aangescherpt en spannende nieuwe ontwerpen, warmere soorten en afwerkingen onthuld om nog meer selectie en stijl te bieden. Nu werken we samen met ambachtslieden over de hele wereld om warmere ontwerpen te maken van hoogwaardige materialen zoals keramiek, glas en metaal, allemaal liefdevol handgemaakt en zorgvuldig gecontroleerd om aan onze onberispelijke normen te voldoen.

Stap 4 : Marketing

Laat de wereld zien wat onze warmers zo speciaal maakt.

We weten dat een roos met een andere naam zo zoet zou ruiken – maar we begrijpen ook dat de juiste naam het verschil kan maken! Ons creatieve team brainstormt unieke, gedenkwaardige namen voor elke nieuwe warmer, schrijft doordachte beschrijvingen om de functies en stijl ervan te benadrukken en ontwikkelt talloze verkoophulpmiddelen die Scentsy Consultants kunnen gebruiken om ze te promoten, waaronder catalogi, brochures, deelbare afbeeldingen voor sociale media en meer.

Stap 5 : Verpakken

Onze warmers kunnen delicaat zijn, dus ze veilig verpakken is een “must”. Elk warmer ontwerp gaat vergezeld van een unieke verpakking die niet alleen het product beschermt, maar ook hints geeft over wat er in zit. Onze warmere dozen hebben verschillende patronen en kleuren die overeenkomen met de stijl of het seizoen en de warmere naam. Elke doos heeft ook een bedrukt “lint” rond het midden – een eerbetoon aan wanneer Heidi en Orville Thompson, Scentsy Co-Owners en Co-CEO’s, met de hand ingepakte en met de hand geleverde Scentsy Warmers met de hulp van onze vroegste consultants.

Magazijn van Scentsy, waar vandaag de Warmers worden verstuurd.

Stap 6 : Logistiek

Met de grotste zorg word elke warmer gehuisvest en verzonden.

Onze distributiecentra herbergen al onze warmere inventaris en hebben een ongelooflijk gestroomlijnd pick-, pack- en verzendproces, zodat Scentsy Consultants hun bedrijf kunnen runnen zonder hun eigen voorraad bij de hand te hebben. We slaan het product veilig op en verzenden het, zodra een bestelling is verwerkt, zo snel mogelijk. Immers, zodra een Scentsy-fan een nieuwe warmer voor hun huis kiest, is wachten tot het aankomt het moeilijkste deel!

Van onze handen tot bij u thuis

Van daaruit voegen consultants, klanten en fans nog meer liefde toe aan het proces door zorgvuldig hun nieuwe warmers te kiezen en ze trots thuis te tonen – precies waar ze thuishoren.

Neem contact op met ons of bezoek hun website om Scentsy Warmers te kopen en te zien wat er nieuw is. Heeft u geen consultant? Vind er één bij u in de buurt.