Vind het beste woon accessoire bij je sterrenbeeld

Scentsy Warmer kiezen doormiddel astrologie - Consulenten werk

Vind het beste woon accessoire bij je sterrenbeeld.
Als je huis een weerspiegeling is van wie je bent, zijn er bepaalde kosmische krachten. Voor de meeste mensen is persoonlijke stijl niet echt definieerbaar. Het wordt beïnvloed door ons leven, persoonlijkheden, ervaringen, relaties – en ja misschien zelfs de sterren.

Het is een teken!

Kortom, astrologie is de studie van hoe ons leven wordt beïnvloed door verre objecten in de kosmos. Deze zijn onderverdeeld in de verschillende sterrenbeeld. Dat de positie van de sterren, maan, planeten en zon op het moment van je geboorte een grote invloed op je leven heeft. Inclusief je onvermijdelijke voorkeuren van wat je wel en niet leuk vind.

Dus als je thuis op zoek bent naar nieuwe ontwerpinspiraties, kan jouw sterrenbeeld misschien helpen de juiste keuze te maken. Of je nu graag elke maand je horoscoop leest of niet echt op astrologie let, het is nog steeds leuk om te zien wat het universum aanbeveelt! Veel plezier ermee.

Kosmos Astrologie

Laten we beginnen met jouw sterrenbeeld:

Water sterrenbeelden

Vissen, Kreeft, Schorpioen

Kunst is je liefdes taal en je leeft om te creëren, dus je huis is een canvas, volledig uniek en samengesteld door jou. Vind rust en comfort in een kamer die de eenzaamheid biedt die je nodig hebt om je hersteld te voelen en je geest te laten afdwalen. Laat je inspireren door vloeiend, natuurlijk, zacht of fantasierijk ontwerp dat je uitnodigt om te dagdromen en iets totaal nieuws te maken.

Scentsy warmer keuze : Brushed Blush Warmer, Etched Core Warmer, Little Garden Warmer

Aardeteken sterrenbeelden

Stier, Maagd, Steenbok

Voor jou is thuis een perfecte balans tussen eenvoudige stijl en hoge functie, warmte en netheid, organisatie en sentimentaliteit. Je houdt ervan thuis te zijn, dus het moet gastvrij zijn – een plek waar je iedereen zich gelijk thuis voelt. Maar je bent het gelukkigst in een gerichte en rommelvrije omgeving, dus laat je inspireren door Scandinavisch design en omhels strakke lijnen, unieke structuren en veel bruikbare, discrete opslag.

Scentsy warmer keuze : Wicker warmer, Darling White Warmer, Etched Core mini Warmer

Scentsy Wicker Warmer

Luchtteken sterrenbeelden

Waterman, Tweelingen, Weegschaal

Je van nature nieuwsgierige geest en behoefte aan verkenning betekent dat je huis waarschijnlijk een verzameling eigenzinnige souvenirs, wereldwijde invloeden van boeken is. Begin met het plaatsen van een stevige nieuwe plank om je schatten in onder te brengen, vul hem vervolgens met voorwerpen die je opwinden en inspireren, of conversatiestukken van je reizen.

Scentsy warmer keuze : Tudor Warmer, Bali Warmer, Nova Warmer

Vuur sterrenbeelden

Ram, Leeuw, Boogschutter

Je bent niet bang om op te vallen. Sommigen noemen je misschien gepassioneerd of impulsief, nee zeggen, misschien zeggen ze ronduit roekeloos, maar we zeggen dat vuurtekens spannend en leuk zijn! Je stijl is een spiegel voor je expressieve geest. Dus je kunt natuurlijk niet fout gaan met een gespiegelde inrichting, glanzende metallics, iets glamoureuze of dierlijke prints en accenten met brutale zinnen helpen je je geest te spreken zonder een woord te zeggen.

Scentsy warmer keuze : Gilded Warmer, Bright Like a Diamond, Crazy Hot Mess mini Warmer

Scentsy Warmer Gilded en Bright like a Diamond

Vind de beste geur voor je Sterrenbeeld.

Nadat je de juiste warmer hebt gekozen welke het beste past bij jou sterrenbeeld past. Is het ook belangrijk om de juiste geur te kiezen. In de volgende blog, kan je voor jou de meest kosmisch compatibele geuren vinden. Klik hier

Wilt u meer weten neem gerust contact op met een Scentsy-consulenten bij uw in de buurt, klik hier, of vul het contact formulier in en wij zoeken iemand bij u in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *