Maak de juiste keuze en vind jou favoriete geur

Scentsy - Seizoens geuren - Consulenten werk

Het is een Scentsy geur quiz

Als het om geuren gaat heeft een ieder zo zijn eigen favoriete geur. Maar de geur die je wilt ervaren kan van dag tot dag verschillen, toch? (Of misschien zelfs meerdere keren per dag). Maak de juiste keuze en vind jou favoriete geur.

Soms wil je een geur die bij je stemming past:


Citroen = Vrolijk Scentsy - Smily - Vrolijk - Geur keuze

Chocolade = Honger Scentsy - Smily Honger

Jasmijn = Flurten Scentsy - Smily Knipoog


Andere keren wil je een seizoen of vakantie ruiken.

Elk seizoen of vakantie een Scentsy geur

In de lente en zomer willen we meestal frisse, bloemen geuren. Maar rond de kerstdagen meer de dennen geuren, meestal de wat zwaardere geuren.

Andere moment wil je het gevoel terug krijgen van een vakantie. Of als je in je Scentsy-lade gaat rond snuffelen, en er een kiest gewoon omdat….

Dat is dan ook de reden waarom Scentsy zoveel verschillende geuren bied. Op die manier kan je elke dag wel jou favoriete geur kiezen

Maar door de ruime keuze van Scentsy, meer dan 80 verschillende soorten, maakt het ook lastig om de juiste Scentsy bar te kiezen. (plus ook nog eens elke 30 dagen een nieuwe geur van de maand) Dit kan soms ontmoedigend zijn.

Wij zijn er dan ook voor om je te helpen

Elk seizoen komen en gaan Scentsy Bars, zodat je ook elke keer kan wisselen. Daarvoor heeft Scentsy een “Geurquiz” om zo te ontdekken welke geur het beste past bij je stemming.

Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van lente/zomer 2016. Maak de juiste keuze en vind jou favoriete geur. Vraag jou consulente welke quiz er is voor het betreffende seizoen. ( En vergeet niet door verschillende te kiezen kan je de actie 5 + 1 gratis nemen)

Scentsy geur Quiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *