Hoe jij jouw Scentsy wax bars bewaart doet er toe.

Scentsy wax bars - Consulenten werk

Hoe jij jouw wax bars bewaard doet er toe !.

OK, laten we even eerlijk naar elkaar zijn. Je leest hoe je de wax bars van Scentsy moet bewaren. Je weet wat dat betekend, dat je net als ons verslaafd bent aan Scentsy. Nu het in Nederland beschikbaar is zal dit niet veel voorkomen. Maar een geruststelling is dat je in goed gezelschap bent. Bij dit geweldige bedrijf.

Of je nu de Scentsy wax bars bewaard omdat je van jou favoriete geur meerdere in huis hebt. Of een geur welke uit het assortiment gaat en die je goed wilt bewaren voor later gebruik. Goed opbergen is van belang om de geur van de wax bars goed te houden. Ondanks dat onze eerste wax bar na 5 jaar nog goed tot zijn recht kwam.

Maar blijf daarom wel goed doorlezen want jij wilt toch ook dat je favoriete geuren goed blijven.

Scentsy wax bars - Recht op - Consulenten werk

Doe dit niet …

Je wax bars rechtop te zetten, ondanks dat er wel een oog je aan zit om ze op te hangen. Dit is er alleen bedoeld om de producten te presenteren.
Wat er gaat gebeuren is dat de parfum in de wax bar heel langzaam naar onder zakt. Dit heeft tot gevolg dat de bovenste wax bars niet meer ruiken.

Wist je dat …

Zorg dat de wax bars geen zon licht krijgen. Zon licht zal ervoor zorgen dat de parfum heel langzaam zal veranderen of zelfs verdwijnen. Daarnaast zal ook de kleur vervagen.

Scentsy wax bars - Niet in het licht - Consuletenwerk
Scentsy wax bars - Niet in wisselnde temperatuur - Consulenten werk

Doe ook het volgende niet

Parfum kan heel slecht tegen temperatuur wisselingen. En ook de parfum in de wax bars. Dus bewaar ze niet op in b.v. in een schuur waar het erg warm kan worden of koud. Ook zeker niet in de auto daar kan het zo warm worden dan ze spontaan gaan smelten.
Heb je een snuffel middag/avond, doe je wax bar pas in de auto op het moment dat je vertrekt.

Ok maar waar en hoe dan wel ….

Zorg dat de wax bars liggen. En in een ruimte waar de temperatuur niet te veel wisselt. Dus je kan het beste een plekje vrij maken in een afgesloten kast in b.v. de woonkamer. Op die manier komt er geen zon licht bij, de temperatuur in een woonkamer wisselt niet heel erg en het is gelijk uit het zon licht. En een leuke bijkomstigheid is dat je ze makkelijk kan pakken als je ze wilt gebruiken, ten slotte wil jij als Scentsy verslaafde het natuurlijk lekker laten ruiken overal.

Scentsy wax bars - hoe te bewaren - Consulenten werk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *