Scentsy – Het Bedrijf

Scents - Lovers of Scents - Team Foto
Bij Scentsy houden ze van geuren, en hoe we ons erbij voelen, je diepste herinneringen komen naar boven. Door onze herinneringen te delen raken we verbonden met elkaar. Wat ooit begon 2004 met Heidi en Orville Thompson’s om voor het “onmogelijke te gaan” heeft hun leven volledig veranderd. Door de “lont vrije kaarsen” en decoratieve warmers is het uit gegroeid tot een internationale bedrijf, wat voor iedereen de mogelijkheid bied om geld te verdienen bij een bedrijf waar de mens voorop staat het voelt als één grote Familie. De missie van Scentsy De wereld verbeteren door het leveren van een toonaangevende, familievriendelijke zakenmogelijkheid voor het verkopen van creatieve artistieke producten van topkwaliteit die: Het hart verwarmen De zintuigen prikkelen De ziel inspireren. De waarden van Scentsy Van de geurproducten die wij met liefde vervaardigen tot de uitgebreide gemeenschap die we hebben gevormd. Bij alles wat we doen laten we ons leiden door onze 3 kernwaarden. Eenvoud – Vrijgevigheid en Oprechtheid Aldus: Heidi en Orville Thompson – Scentsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *